Bierboerderij bieren met

Bieren van de Nar

Worden volgens eigen recept gebrouwen in Haaren, de “tuin van Brabant”. Proef de streken van de Nar in zijn bier, verrassend en origineel, en ervaar de bourgondische wijze waarop de Nar zijn leven viert.

Blonde boerin

De blonde boerin is vol van smaak met een fris en fruitig karakter.
De mouten van het platteland geven een subtiele smaakbelevenis. De hoppen geven een klein bittertje in de afdronk.

Bijzonder blond!

Vienna

Dit pareltje met een mooie koperen kleur, heeft de fruitigheid van sinaasappel en de kruiden van koriander. Het is een makkelijk door drinkbaar bier waarvan je intens zal genieten.

Viva Vienna!

Tripel

Het temperament van deze tripel uit zich in de gedoseerde mout-, fruit-, kruid- smaken. Hierdoor is elke slok ’n sensatie. Het is een mooie fruitige tripel, krachtig van karakter.

Trois bien!

Stout

Deze stoute Nar is een krachtig donker bier vol van smaak. De gebrande mouten geven een heerlijke smaakevolutie van: koffie, chocolade en caramel in de afdronk. 

Stout is goud!

Winterbier

Verwarm je met deze diepbruine, zoete, kruidige winterNAR met  vanille, kaneel, zoethout, kruidnagel en eikenhout. Het is een robuust en smaakvol bier. Genieten met winterdagen.

Wat een winter!

Blond

De parel onder de bieren van de Nar is het zachte en romige blond bier. Dit bier met een uitgesproken smaak heeft een mooi fruitig, bloemig karakter, met een frisse afdronk.

Goud!

Benieuwd naar hoe deze biertjes smaken? Ze zijn in de regio in diverse winkels beschikbaar. Je mag natuurlijk ook altijd in ons proeflokaal langs komen.