Bieren van de Nar

Worden volgens eigen recept gebrouwen in Haaren, de “tuin van Brabant”. Proef de streken van de Nar in zijn bier, verrassend en origineel, en ervaar de bourgondische wijze waarop de Nar zijn leven viert.

Amber

Is een zacht en moutig amberkleurig bier. In het begin zoetig en met een zachte hopbitterheid in de volle frisse afdronk. 

Heerlijk!

India Pale Ale

De narrige IPA heeft een groen karakter wat terug komt in de hoppige smaak van dit bier. De  subtiele  vleug  van  de citrus-hoppen zorgt voor een verfrissende smaak. Het is een mooi fris bier dat goed doordrinkbaar is. 

Hoppatee

Blond

De parel onder de bieren van de Nar is het zachte en romige blond bier. Dit bier met een uitgesproken smaak heeft een mooi fruitig, bloemig karakter, met een frisse afdronk.

Goud!

Vienna

Dit pareltje met een mooie koperen kleur, heeft de fruitigheid van sinaasappel en de kruiden van koriander. Het is een makkelijk door drinkbaar bier waarvan je intens zal genieten.

Viva Vienna!

Tripel

Het temperament van deze tripel uit zich in de gedoseerde mout-, fruit-, kruid- smaken. Hierdoor is iedere slok een smaaksensatie. Het is een mooie fruitige tripel, krachtig van karakter.

Trois bien!

Winter

Verwarm je met deze diepbruine, zoete, kruidige winterNAR met  vanille, kaneel, zoethout, kruidnagel en eikenhout. Het is een robuust en smaakvol bier, dat wordt genieten deze donkere winterdagen.

Wat een winter!

Bok

Laat je verwarmen door dit robijnrode bokbier. Het heeft en aromatische smaak met een vleug chocolade en caramel. Een heerlijk bier tijdens de kortere dagen van te genieten.

Boks!

Haorense Nar

Deze “gouden” Haorense Nar is een zachte en frisse dorstlesser. Proef de narrigheid in de verfrissende hopen het bittertje in de afdronk.

Laot ‘m smaoken!

Benieuwd naar hoe deze biertjes smaken? Ze zijn in de regio in diverse winkels beschikbaar. Je mag natuurlijk ook altijd in ons proeflokaal langs komen.