De Bierboerdij – Bieren van de Nar

Bieren van de Nar

De Bierboerderij kent een groot assortiment in Bieren van de Nar. Zie hieronder welke biertjes wij allemaal brouwen.

Tripel

Het temperament van deze tripel uit zich in de gedoseerde mout-, fruit-, kruid- smaken. Hierdoor is iedere slok een smaaksensatie. Het is een mooie fruitige tripel, krachtig van karakter.

Trois bien!

IPA (India Pale Ale)

 De narrige IPA heeft een groen karakter wat terug komt in de hoppige smaak van dit bier. De  subtiele  vleug  van  de citrus-hoppen zorgt voor een verfrissende smaak. Het is een mooi fris bier dat goed doordrinkbaar is. 

Hoppatee!

Prijswinnaar: Vienna

Dit pareltje met een mooie koperen kleur, heeft de fruitigheid van sinaasappel en de kruiden van koriander. Het is een makkelijk door drinkbaar bier waarvan je intens zal genieten.

Viva Vienna!

Winter

Verwarm je met deze diepbruine, zoete, kruidige winterNAR met  vanille, kaneel, zoethout, kruidnagel en eikenhout. Het is een robuust en smaakvol bier, dat wordt genieten deze donkere winterdagen.

Wat een winter!

Haorense Nar

Deze “gouden” Haorense Nar is een zachte en frisse dorstlesser. Proef de narrigheid in de verfrissende hopen het bittertje in de afdronk.

Laot ‘m smaoken!

Bok

Laat je verwarmen door dit robijnrode bokbier. Het heeft een aromatische smaak met een vleug van chocolade en caramel. Een heerlijk bier om van te genieten vooral als de dagen korter en de avonden langer worden.

Boks!

Amber

 Is een zacht en moutig amberkleurig bier. In het begin zoetig en met een zachte hopbitterheid in de volle frisse afdronk.

Heerlijk!

Blond

De parel onder de bieren van de Nar is het zachte en romige blond bier. Dit bier met een uitgesproken smaak heeft een mooi fruitig, bloemig karakter, met een frisse afdronk.

Goud!